В нашия мимолетен свят събитията се заменят с много скорост, а

...
В нашия мимолетен свят събитията се заменят с много скорост, а
Коментари Харесай

Писмо до вас-Изберете плик и разберете посланието на съдбата, какво ви чака в бъдеще

В нашия краткотраен свят събитията се заменят с много скорост, а от време на време даже нямаме време да спрем, да си поемем мирис и да се огледаме.

Вселената с всичката си мощ желае да ни помогне и да ни води по верния път, непрестанно ни дава подмятания и знаци, множеството от които просто не виждаме, и не придаваме на останалите вярното значение.

Ние всички желаеме да променим живота си към по-добро, само че недостатъчната зрялост не ни разрешава да забележим тези аспекти, които преди всичко се нуждаят от внимание. Нека ориста ви даде няколко съвета, които да ви оказват помощ да изберете по-успешен сюжет за живота си!

Затворете очи, вземете 3 дълбоки вдишвания и се пробвайте да намерите тишина в себе си. След това деликатно погледнете изображението и изберете един плик, който е предопределен за вас. Не променяйте решението, не обръщайте внимание на номерата. Вие незабавно ще разпознаете вашия плик!

Изберете вашия плик интуитивно!



 

Плик №1

Зората постоянно идва и няма значение в какво. Да, нощта се оказа полярна и съумя да реализира съвсем цялата си тъмна власт. Не се отчайвайте, първият нерешителен от благополучие ще се появи на хоризонта, който ще прерасне в голям топъл поток от светлина. То ще загрее и ще вземе всички аспекти на живота ви от положение на прекратена анимация.

Трудните времена постоянно съпровождат духовното развиване и прогрес, ориста ни изпитва за мощ и се пробва да я направи още по-силна и по-жизнеспособна. Вие сте издържали всички изпити, а пред вас има необятна, свободна и ослепителна бяла линия.

Промените в живота ви ще стартират да се случват в близко бъдеще и вие, от своя страна, не се опитвайте да замразите възприятието на благополучие и да продължите да се движите, а Вселената ще ви възнагради с още по-големи изгоди.

 

Плик номер 2

Или Вселената ще реши да ви зарадва, или да извърши вашето предпочитание. Имате огромни промени, които идват в две значими области на живота - персонална и финансова. Това е необичаен шанс, когато по едно и също време се трансформират два такива значими аспекта на живота. Макар че може би ще зависи и от другото.

Следващите три месеца ще бъдат за вас най-успешните през годините, ще ви накарат да погледнете на света и да се почувствате като безусловно благополучен човек.

Опитайте се да не изплашите шанса със подозрения и очакване на нещо неприятно, не програмирайте себе си, че всички щастливи промени ще изчезнат в един момент, като сън. Вие ще получите това, което заслужавате. Тя ще бъде единствено твоя, тъй като в действителност го заслужаваш.

 

Плик номер 3

Ежикът дълго време се скиташе в мъглата и безпределно го наричаше кон. Не го практикувайте в живота, отворете очите си, вземете фенерче или най-малко го докоснете в същата посока. Това сигурно ще ви докара до верния път в живота.

Хаотичните придвижвания в кръг объркват вас и хората към вас. Дори и да нямате ясна визия какво желаете, по какъв начин Вселената може да ви зарадва с дарове? Изберете цел, вървете напред, даже в случай че наподобява, че сте още веднъж комплицирани и се объркате там, даже в случай че нямате мощ и предпочитание, даже в случай че всички към вас обезкуражават - не се обръщайте и не спирайте.

Скоро ще се озовете там, където другите не могат даже да мечтаят. Вие сте способни на доста, не се оставяйте.

 

Плик номер 4

Миналото е минало и връщането няма да работи. Но да се забие без да се движи в сегашното и да продължи да се придържа към въздуха с ръцете си е напълно действително. Но имаш ли потребност от това? Без значение какъв брой е положително, напред ще има доста по-добро.

Вселената в никакъв случай не приема нещо положително от нас, с цел да даде неприятно в подмяна. Сега не мислите по този начин, само че тогава осъзнавате, че резултатът е коствал всичките неприятни моменти.

Погледнете през прозореца, усмихнете се на слънцето и се запитайте дали в действителност имам това, което заслужавате. Ако да, тогава ви поздравяваме. И в случай че в края на краищата не, тогава помислете по какъв начин можете да го измененията.

Разсърдете се на себе си по един добър метод за това какъв брой безсмислено си губите живота. Двойките няма да живеят в този момент. Направете изпитание над себе си и Вселената ще поддържа всичките ви инициативи, тя обича тези, които обичат живота.

 

Плик номер 5

Умората, насъбрана дълго време, ще даде път на наслада и приятност. Какво тъкмо ще бъде повода е незнайно. Може би това е усъвършенстване във финансовата сфера на живота или нови връзки, които трансформират целия ви свят с главата надолу и може би заслужена отмора.

Във всеки случай няма да има повече аргументи за отрицателни мисли, само че ще има блестящо слънце, топъл бриз и предпочитание за полет! Доверете се на Вселената и се наслаждавайте на вълнуващия развой на смяна на живота ви.

Споделяйте усмивки и топлота с другите, и тази позитивна сила ще ви се върне в умножена форма.

 

За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР